Martin Schmidt

Forside
...................

TV
...................

Jul i Valhal
...................

Ørnen
...................

Rejseholdet
...................

Nikolaj og Julie
...................

Skjulte Spor
...................


 


 

   
   
  Ørnen

Martin Schmidt har været instruktør på afsnittene 7-8 og 13-14, hvilket bl.a. omfatter afsnittet, der vandt den Internationale Emmy.
 

 
 

Ørnen, afsnit 7
Familien til den dræbte kosovo-albaner Agim udlover en dusør til den, der dræber Hallgrim. Samtidig er Marie og Hallgrim til konference i Stockholm, hvorfra en litauisk kvinde, Sonata, i årevis har solgt masser af unge østeuropæiske kvinder til vestlige lande.
Da den unge prostituerede Elana, som efterlod sin baby i Danmark, kontakter Ditte fra Sverige, griber hendes alfons voldsomt ind.
Imens får Frandsen og Nazim styr på Sonatas danske forbindelse - men er der også en forbindelse mellem Sonata og Elana?

 

 
 

 

 

Ørnen, afsnit 8
Hallgrim svæver i yderste livsfare efter at være blevet stukket ned - og Thea er fast besluttet på at få ram på såvel gerningsmanden som Tomas, som menes at stå bag. Hun sætter de samlede kræfter fra forskellige specialafdelinger samt Europol ind på at ødelægge alle forgreninger af Tomas’ kriminelle organisation i hele Europa, i et forsøg på at tvinge ham frem fra sit opholdssted. Men spørgsmålet er, hvem der er den egentlige bagmand. Bedst som Hallgrim ser ud til at klare krisen, får han et tilbagefald og må på operationsbordet.
 

 

Ørnen, afsnit 13
Under Hallgrim og Dittes undersøgelser julenat af dobbeltdrabet i Dyrehaven, finder de spor, der peger mod en af industrigiganten Aagaards nærmeste medarbejdere. Men der er ingen holdbare beviser mod Aagaard selv - og Le Mabé nægter at udtale sig.

Men hvad med Moto, som kender til Le Mabés metoder og samarbejds-partnere, og igen opholder sig hos familien i præste-gården? Efterforskningsarbejdet bliver ikke ligefrem nemmere af, at Marie har fået kendskab til Hallgrims affære med Frida, at Hallgrim får blandet en kvinde fra sin fortid ind i sin nutid, og Michael afslører en læk i egne rækker.

 
 Ørnen, afsnit 14
Afdelingen fortsætter den intense overvågning og aflytning af den succesrige forretningsmand Aagaard, som er i fuld gang med nye projekter i Congo.

Da Aagaard tager til Norge for at mødes med en international våbenhandler, følger Hallgrim og Michael efter - mens Marie, trods Theas protester, flyver til Congo.

Imens lykkes det Nazim at komme på sporet af de to nynazister, som bortførte Esther og skød på Moto. Og så bliver tæppet revet væk under Frandsen.


Bag kameraet på Ørnen, afsnit 7-8 og 13-14
   

Top