Martin Schmidt

Forside
...................

TV
...................

Jul i Valhal
...................

Ørnen
...................

Rejseholdet
...................

Nikolaj og Julie
...................

Skjulte Spor
...................


 


 

   
   
  Rejseholdet

Martin Schmidt har været instruktør på afsnittene 12, 13, 21 og 22.
 

 
 
 

Rejseholdet, afsnit 12
En meget afholdt, midaldrende og gift fabrikant, i en mindre provinsby, findes myrdet i sit sommerhus. Hænger mordet sammen med hans affærer med unge piger - eller er baggrunden en helt anden? Fischer får en tæt konfrontation med en lokal kollega - og pludselig havner de i en skudduel, som ender galt. Da Gaby beslutter at overraske Johnny, er det i stedet hende, der bliver overrasket. Boysen har et forslag til Ingrid, mens IP - til alles undren - opfører sig besynderligt.
 
 
 
 

 


Rejseholdet, afsnit 13
Et hus er brændt ned til grunden i en lille nordsjællandsk by. En kvinde er brændt ihjel, og hendes 8-årig datter svæver i overhængende livsfare. Er der tale om en forfærdelig ulykke - eller er det mordbrand? Mistanken samles om ægtemanden, men hvad er baggrunden? Ingrid, la Cour, Fischer og IP kommer på en hård og sindsoprivende efterforskning. Gaby tager en vigtig beslutning, uden om Johnny, som vedrører dem begge - mens Ingrid gør et overraskende nyt bekendtskab.

 
 
 

Rejseholdet, afsnit 21
En midaldrende entreprenør bliver fundet myrdet kort tid efter, han er blevet løsladt fra Horsens Statsfængsel. En af de mænd han har haft et forhold til i fængslet er den også netop løsladte Kåre, hvis bedste ven, den småkriminelle Ivan, er en dygtig hypnotisør. Da endnu to mennesker bliver dræbt, kompliceres arbejdet yderligere for Rejseholdet. Mens Ingrid pludselig står overfor Staffan i selskab med en anden kvinde, kommer Johnny en ung, enlig mor til undsætning.
(Fortsættes i næste afsnit.)

 
 
 
 
 

 


Rejseholdet, afsnit 22
(Fortsat).
Kåre har tilstået, at det var ham, som dræbte to mennesker, da han forsøgte at røve en pengetransport, uden hjælp fra andre. Rejseholdet tror ikke på tilståelsen, og bliver, med hjælp fra Helene, mere og mere sikker på, at Ivan er involveret. Spørgsmålet er, om de kan få Kåre til at angive sin bedste ven - eller om de på andre måder kan bevise Ivans delagtighed? IP får flere specielle og overraskende oplevelser, mens Helene opfører sig noget besynderligt efter La Cours mening.

 

 
  Bag kameraet på Rejseholdet, afsnit 12-13 og 21-22
   
 
 

 

   
 

Top