Martin Schmidt

Forside
...................

TV
...................

Jul i Valhal
...................

Ørnen
...................

Rejseholdet
...................

Nikolaj og Julie
...................

Skjulte Spor
...................

   
   
  Skjulte Spor

Martin Schmidt har været instruktør på afsnittene 15-16-17-18.
 

 
 
Skjulte Spor, afsnit 15

Der er brand i en ejendom og et ægtepar omkommer sammen med en kvindelig brandmand. Jacob gennemhuller brandinspektørens forklaring og antyder en mordbrand. Lennart mener det er Louis og Louis mener det hænger sammen med seksuelle ydelser mellem brandmændene. Klaus indrømmer sit forhold til Maria og Lennart indrømmer han prøvede at få Maria til at bryde forholdet. Sebastian taler over sig og fortæller hvordan og hvorfor han myrdede Maria.

 
 
Skjulte Spor, afsnit 16

En kunstanmelder myrdes og stationen har fået en invitation til den udstilling han sidst kritiserede. Her finder de et billede som forestiller mordscenen, og maleren afhøres. Han er autist og Henriette prøver at tale med ham. Victor fremsætter en teori, som får Henriette til at tvivle endnu mere på sig selv. Hun kommer selv med en teori om morderen og er glad for Victors ros. Michael skælder Charlotte ud men hun savner ham som ven og makker. Gruppen opdager at sikkerhedsvagten er blevet afvist på kunstakademiet og da han skal til at myrde Ulf, afbrydes han af Charlotte og Victor.

 

 
 

Skjulte Spor, afsnit 17

En ung pige voldtages brutalt og dør bagefter. Alle i gruppen er rystede, men snart er 4 drenge anholdt. Victor kender en af drengene, så han står på sidelinien med gode råd. Det første er at iagttage gruppen efterhånden som de afhøres for at se deres roller. Snart ses det, at Mark er leder og Jan hans medspiller. Bjarne er stærk mand uden indflydelse og Kenny er utilpasset og bange. Så politiet presser Kenny, og han bryder sammen og fortæller, hvad der skete. Han voldtog ikke selv pigen, men hævnede sig alligevel til sidst. Og Michael har svært ved at glemme, at han efterlod bevismateriale i forhørslokalet.


 

Skjulte Spor, afsnit 18

En ung 2. generationsindvandrer tæves til døde i byens hårde kvarter. Det frivillige vagtværns leder mener at kunne klare sagen, og Michael er vred over hans indblanding. Snart opdager politiet, at det ikke var hans bil, så måske en anden var målet. Ejeren af bilen er kæreste med danske Lisa, og hendes bror er meget vred over det. Da mordvåbnet findes, ved Ben, hvem morderen er, og Lasse indrømmer, at det var på grund af sin forelskelse i Lisa. Under rekonstruktionen dræbes Lasse af Marianna.