Martin Schmidt

Forside
...............

Film
...............

TV
...............

Bøger
...............

Foredrag
...............

Kurser
...............

English web
...............

     
 

Kurser

Kurserne er rettet mod henholdsvis skoler, gymnasier og efterskoler, lærere samt til virksomheder.

     
 
 

Skoler

Få professionel hjælp til jeres filmprojekt på skolen. Martin Schmidt har medvirket til talrige skolefilm produktioner, hvor han fungerer som vejleder og supervisor. Det er de unge selv, der skal lave filmen, både på filmholdet og foran kameraet. Martin Schmidt giver gode råd og vejledning til, hvordan eleverne får det bedste ud af deres projekt, og er tilstede undervejs i hele produktionen og garanterer for en pædagogisk oplevelse.

Det er ikke verdens bedste film, vi sammen får lavet, men det er mere processen, der er vigtig. Som lærere vil I opdage, at jeres elever har fået øje på nye, kreative sider af dem selv og også et andet syn på hinanden. De får lært en vigtig lektie om samarbejde og vokser i utrolig grad med opgaven, de står overfor. Selv de elever, der måtte udvise modstand mod læring og mod det konkrete projekt, vil ofte sidde tilbage med et positivt indtryk og en fornyet energi. Læs også Martin Schmidt´s undervisningsbog Skolefilm/Filmskole, som på afgørende vis, kan hjælpe lærerne til større indsigt i en elev-filmproduktion.

Læs hele beskrivelsen af kurset på dette datablad

Læs reference

 
 

Kurser for lærere

Martin Schmidt giver undervisning til medielærere og andre undervisere på folkeskole- og gymnasieniveau i, hvordan de får det bedste ud af deres medieundervisning. Hvordan kommer eleverne godt i gang? Hvordan skal undervisningen gribes an? Hvordan skaber lærerne et filmprojekt med eleverne? Hvilke værktøjer har skolen brug for for at skabe de optimale medieforhold inden for de stramme økonomiske rammer? Til undervisningsformål har Martin Schmidt skrevet bogen Skolefilm/Filmskole, som er en let læst og meget anvendelig manual i, hvordan klassen bedst laver deres egen film.

Få konkret og anvendelig rådgivning om dette og meget andet.

Læs hele beskrivelsen af kurset på dette datablad

 
 

Virksomheder

Erhvervslivet har fået øjnene op for filmbranchens måde at arbejde på. At lave en film eller et afsnit til en populær TV-serie er den ultimative form for teambuilding. Begreber som kommunikation, samarbejde og holdindsats er nøgleord i en industri, hvor også omstillingsparathed er en nødvendig kvalitet.

Martin Schmidt har slået sig sammen med et par kolleger og dannet firmaet FilmWorks, der tilbyder virksomheder en dag i filmens verden, hvor ledere og medarbejdere selv skal bemande et filmhold og selv skal spille skuespillet foran kameraet. Hvis jeres firma eller hold har brug for en anderledes oplevelse, hvor kreativitet og mod er i højsædet, hvis I gerne vil lære jer selv og jeres medarbejdere at kende på en ny og kreativ måde, er her chancen for en god og lærerig oplevelse.